^ Nazad na vrh
Serbian English German Russian Spanish

Sajt www.naos.org.rs koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu i ubrzaju vam učitavanje sadržaja. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politkom privatnosti i Uslovima korišćenja.

Kraguj M 2009

 flajer1 SAJAM KG
 IMG_0088

Од 15 до 17 маја у организацији нашег уваженог члана - Mетеор стил Д.О.О у сарадњи са „Шумадија сајмом“ одржан је 1. Међународни сајам лова, риболова и ловног туризма у Крагујевцу под називом „КРАГУЈ М“.

Поред више страних и домаћих учесника, на Сајму је централно место припадало Ловачком савезу Србије, а део тог простора за своје представљање искористила је и Национална асоцијација за оружје Србије са експонатима који су власништво богате колекције чланова секције колекционара НАОС-а.

Очекивање организатора је било наше неизоставно присуство и пре свега активно учешће, јер је у богатом програму предвиђена и одржана јавна трибина о Нацрту закона о оружју и муницји. Трибина на којој је представљен Нацрт предлога ЗОМ-а била је посећена до последњег места конференцијске сале сајма, а након представљања Нацрта развијена је конструктивна дискусија са циљем изналажења најбржег пута за увођење Нацрта закона у скупштинску процедуру.
IMG_0047
IMG_0046

И ако је било мало времена да се НАОС спреми за овај Сајам, наступ НАОС-а је на Сајму био веома запажен. Интересовање посетилаца да нешто више сазнају о организацији и раду НАОС-а било је изузетно, о чему говоре приложене фотографије као и чињеница да су десетине њих искористиле погодност да на лицу места попуне приступницу и постану поносни чланови НАОС-а.
 
IMG_0014
 
IMG_0092

  

 Душко Илић