^ Nazad na vrh
Serbian English German Russian Spanish

Sajt www.naos.org.rs koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu i ubrzaju vam učitavanje sadržaja. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politkom privatnosti i Uslovima korišćenja.

Politika privatnosti

Politika privatnosti

Nacionalna asocijacija za oružje Srbije obvezuje se da će pružati zaštitu ličnim podacima svih korisnika, posetilaca sajta i članica NAOS-a (u daljem tekstu "korisnika"), na način tako da prikuplja samo nužne i osnovne podatke o korisnicima.

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti ("Službeni glasnik RS", broj 87 od 13. novembra 2018.), obaveza svih privrednih subjekata koji posluju na teritoriji republike Srbije, a prikupljaju podatke o ličnosti, da usklade svoje poslovanje sa zakonskim odredbama.

Svi podaci o korisnicima strogo se čuvaju i koristimo ih isključivo za potrebe Nacionalne asocijacija za oružje Srbije.

Nacionalna asocijacija za oružje Srbije odgovorna je za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Lični podaci korisnika poznati su samo Nacionalnoj asocijaciji za oružje Srbije i to nas obvezuje da ih koristimo samo u ličnu svrhu i uz pristanak svih korisnika koji su ostavili svoje podatke o ličnosti.

Prilikom ostavljanja podataka na sajtu NAOS-a, Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sledeće namene:

  • Da Vas kontaktiraju, kao korisnika sajta;
  • Radi obrađivanja Vaših komentara;
  • Radi slanja neophodnih i bitnih obaveštenja i informacija članicama NAOS-a;

Velika pažanja usmerena je ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti ("Službeni glasnik RS", broj 87 od 13. novembra 2018.) i u skladu sa uredbama, podzakonskim aktima i internim propisima i standardima u praksi.

Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem e-maila:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.