^ Nazad na vrh
Serbian English German Russian Spanish

Sajt www.naos.org.rs koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu i ubrzaju vam učitavanje sadržaja. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politkom privatnosti i Uslovima korišćenja.

Greška
  • RSF_WARNING_HELPER_MISSING
Dobro došli, gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Imate da podelite neko mišljenje?
Ne stidite se da ovde postavite Vaše mišljenje, preglog ili komentar, pošaljite nam poruku.
  • Strana
  • 1

TEMA: pitanje

pitanje pre 11 godina 5 meseci #331

• jovic
  • jovic's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Početnik
  • Poruka: 1
dobar dan. hteo bi da kupim lovacku pusku a na sajtu mup-a sam procitao da se nabavna dozvola nece izdati licu koje je krivicno osudivano. ja sam osudjen za ucestvovanje u tuci na 2 godine uslovne kazne pre 5 godina. e sad me zanima dali ja nikada necu moci da dobijem nabavnu dozvolu ili postoji neki odredjeni rok koji mora da prodje da bi meni to bilo odobreno?
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

pitanje pre 11 godina 5 meseci #332

• Stefan
  • Stefan's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Početnik
  • Poruka: 2
moracu da te razocaram - po sopstvenom iskustvu, bez obzira sto si zakonski rehabilitovan, i sto po slovu zakona ne postoje prepreke da dobijes nabavnu dozvolu, istu neces dobiti zbog diskrecionog prava. pa cak i da ti je terenski izvestaj uredan, nema veze. koristi se logika bolje spreciti nego leciti.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Vreme krerianja strane: 0.124 sekundi