^ Nazad na vrh
Serbian English German Russian Spanish

Sajt www.naos.org.rs koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu i ubrzaju vam učitavanje sadržaja. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politkom privatnosti i Uslovima korišćenja.

Greška
  • RSF_WARNING_HELPER_MISSING
  • RSF_WARNING_HELPER_MISSING
Dobro došli, gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me
Dobro došli u NAOS forum!
Ispričajte nama i našim članovima ko ste, šta vam se sviđa i zašto ste postali član ovog sajta, podelite svoja zajednička interesovanja.

Želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima u nadi da ćemo se često viđati!
  • Strana
  • 1

TEMA: nacelo oportunitetea

nacelo oportunitetea pre 9 godina 2 meseci #352

• sremac
  • sremac's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Početnik
  • Poruka: 1
Zelim pre svega pozdraviti domacina i sve goste. Moram priznati da trenutno nisam clan NAOS-a, a to u ovom momentu nemogu postati jer me sprecava okolnost da se protiv mene vodi krivicni postupak. Dugogodisnji sam lovac i vlasnik nekoliko lovackih pusaka i jednog pistolja. Sticajem nelogicnih okolnosti, nedavno sam osumnjicen po KZ iz cl.348 st.2 i oruzije mi je privremeno oduzeto.
Uskoro ocekujem saslusanje kod javnog tuzioca pa me interesuje da li bih od vas mogao dobiti pravni savet.
Unapred se izvinjavam ako sam pogresno procenio svrhu vaseg foruma. S postovanjem, Sremac
Poslednja izmena: pre 9 godina 2 meseci od sremac. Razlog: pogresan potpis
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Vreme krerianja strane: 0.080 sekundi