^ Nazad na vrh
Serbian English German Russian Spanish

Lovac na crti - praktična provera preciznosti pre početka lova

es

 Nacionalna asocijacija za oružje Srbije u saradnji sa Lovačkim udruženjem „Fazan“ u okviru projekta „ORUŽJE I ETIKA U SRBIJI U 21. VEKU“organizuje turnir   u gađanju lovačkim karabinom na udaljenosti od 100 metara.

 

Turnir pod nazivom „Lovac na crti“ ima za cilj afirmaciju lovnog streljaštva u Srbiji. Predstavlja nastavak niza uspešno realizovanih akcija usmerenih prvenstveno na odvajanje pojma „oružje“ od pojma „sredstvo za sprovođenje sile“ sa akcentom na oružje u ulozi sportskog rekvizita.

 

Propozicije. Dozvoljeno je korišćenje samo lovačkog oružja i lovačke municije sa mehaničkim ili optičkim nišanom. Gađa se iz ležećeg stava sa 10 metaka( lična municija).  Kotizacija za učešće iznosi 500 dinara.

 

Takmičenje je zakazano za 30. septembar, 2007. godine u 11 časova na strelištu „Tamnava“ u Lazarevcu, pod pokroviteljstvom preduzeća „Kolubara usluge“ i „Zastava oružje“. Nagrade su: MK puška, vazdušna puška i „Topoljski“- lovački  ručno graviran nož.

Sve učesnike očekuje i  lovački gulaš koji će pripremiti domaćin„Tamnava“-strelište i centar za obuku u rukovanju vatrenim oružjem.

Sve prijave do 27. septembra, 2007. godine,  na telefon 011 361 33 77 ili e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

 

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži