^ Nazad na vrh
Serbian English German Russian Spanish

Sajt www.naos.org.rs koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu i ubrzaju vam učitavanje sadržaja. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politkom privatnosti i Uslovima korišćenja.

Žena na crti 2021

 

У клубу стрелаца "МУШ" одржан турнир у стрељаштву

ЖЕНА НА ЦРТИ

После месец дана од првобитно заказаног (а потом одложеног због мера у вези пандемије корона вируса) осмомартовског турнира у прецизном стрељаштву за жене „ЖЕНА НА ЦРТИ“, исти је одржан 11.04.2021. године у Клубу стрелаца „МУШ“.

Десетак одважних дама су, након предавања о безбедном руковању оружјем које је маестрално оджао председник КС „Муш“ Петар Пантић, изашле на ватрену линију и постигле завидне резултате.

...кликните за преглед велике слике...  ...кликните за преглед велике слике...

Организатори КС „МУШ“ и Национална асоцијација за оружје Србије, су се потрудили да наше драге даме пуцају из квалитетних пиштоља марке „CZ 75 – SP-01 SHADOW“ и „CZ SHADOW 2 ORANGE“ са бесплатном муницијом и без плаћања котизације.

...кликните за преглед велике слике...Петар Пантић држи дамама предавање

Најуспешнија је била Александра Бојовић која је погодила фантастичних 94 круга, другопласирана је Вања Миливојчевић са 81 кругом, обе из Београда, док је треће место заузела Слађана Јанковић Павловић, из Панчева, са погођених 79 кругова.

...кликните за преглед велике слике... ...кликните за преглед велике слике...
Победница Турнира Александра Бојовић                                                                                                

...кликните за преглед велике слике...

Председница НАОС-а мр Зорица Суботић је најуспешнијим такмичаркама уручила освојене Пехаре и дипломе као и Захвалнице за учешће свим учесницама.

Ево неколико фотографија и видео прилог.

Душко Илић