^ Nazad na vrh
Serbian English German Russian Spanish

Sajt www.naos.org.rs koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu i ubrzaju vam učitavanje sadržaja. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politkom privatnosti i Uslovima korišćenja.

ПОЗИВ НА УЧЛАЊЕЊЕ

Ловачким удружењима, стрељачким клубовима, агенцијама за обезбеђење...

logo2
ПОЗИВ НА УЧЛАЊЕЊЕ
Према закључцима са последње седнице Скупштине НАОС-а предузимамо мере омасовљења чланства НАОС-а а све у смеру ојачавања организације чији су основни циљеви унапређење заштите интереса легалних власника и корисника оружја.

Лица која су чланови организација (колектива) као што су ловачка удружења, стрељачки клубови, агенције за обезбеђење и друге организације које имају везе са оружјем, могу уз повољну годишњу чланарину постати чланови Националне асоцијације за оружје Србије. 

Урађене су чланске карте за нове чланове НАОС-а а који се могу учланити преко своје организације. Зато позивамо представнике ловачких удружења, стрељачких клубова, агенција за обезбеђење и других организација (правних лица), да поруче и преузму чланске карте НАОС-а за заинтересоване чланове свог колектива. Учлањивање се врши по једноставној процедури: представник организације на заједничкој приступници попуњава податке члана, попуњава податке у чланској карти, узима потпис и одмах је уручује новом поносном члану НАОС-а. Чланарина за ову врсту чланства износи 250 динара годишње.
Можете нам се обратити мејлом на адресу:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
или поштом на адресу:

Национална асоцијација за оружје Србије
Ул. Призренска бр. 13
11000 Београд

Поштовани ловци, стрелци, колекционари, љубитељи, корисници и власници легалног оружја, недавно је усвојен нови Закон о оружју и муницији који ће се примењивати од марта следеће године. Имамо још времена да реагујемо. То зависи од вас. Ми смо учинили колико смо могли (усвојено је 8 наших амандмана) да би нас чули и респектовали потребна је наша пуна бројност. Ако не желите да, као легални власници оружја, будете на удару рестриктивних одредби Закона, учланите се у Националну асоцијацију за оружје Србије да сви заједно имамо адут бројности на који законодавац неможе да се оглуши.

У појачавању утицаја на креирање прописа (закона и подзаконских аката) у области оружја, произвођачи и трговци ловачког и спортског оружја, муниције и опреме у нашој земљи основали су свој Сектор у оквиру НАОС-а. Циљеви Сектора су многобројни а међу најважнијим јесте и давање погодности члановима НАОС-а.

Чланством у Националној асоцијацији за оружје Србије:

  • указује се могућност да Закон који регулише наш и ваш свакодневни живот буде по мери човека,
  • пружају вам се бесплатни правни савети и правна помоћ у случају спорова везаних за оружје,
  • имате попуст и друге погодности на куповину оружја, муниције, ловачке и спортске опреме у продавницама наших чланова,
  • имате попуст у коришћењу стрелишта,

Постаните члан заједнице која може бројати преко пола милиона чланова колико у Србији има легалних власника оружја. Колико ће се чути и уважити наш глас, то зависи од наше бројности која мора бити већа а самим тим и јача. То зависи од вас!

Посетите наш сајт и уверите се да смо окриље под којим можете да стигнете до циља.

logo