^ Nazad na vrh
Serbian English German Russian Spanish

Sajt www.naos.org.rs koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu i ubrzaju vam učitavanje sadržaja. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politkom privatnosti i Uslovima korišćenja.

37. Medjunarodni sajam nautike, lova i ribolova

 

37. Међународни сајам наутике, лова и риболова

Под слоганом "исплови, забаци, улови", Београдски сајам организује сајам наутике, лова и риболова у термину од 25. фебруара до 1. марта 2015. године у халама 5 и 11, које су физички спојене, и на отвореном простору према реци Сави. Своје учешће пријавило је више од 70 домаћих и иностраних излагача.

Ова манифестација је богата различитим садржајима из области наутике, лова и риболова, као што су: стручна предавања, промоције, демонстрације, радионице, такмичења, изложбе...

Посетите излагачки штанд НАОС-а у хали 5, трибину "Безбедност у лову" са освртом на нови Закон о оружју и муницији (трибина ће се одржати 26. фебруара са почетком у 11 часова у организацији ЛСС и НАОС-а), као и такмичење у гађању глинених голубова у БГ спортском центру у Ковилову (одржаће се у недељу 1. марта са почетком у 10 часова).

Радно време за посетоце је од 10 - 19 часова, цена појединачне улазнице је 300 динара, за колективне посете 200 динара. Уз купљену улазницу сваком посетиоцу биће омогућена бесплатна рибља чорба у ресторану "Стенка".

 

ДОБРО ДОШЛИ !