^ Nazad na vrh
Serbian English German Russian Spanish

Sajt www.naos.org.rs koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu i ubrzaju vam učitavanje sadržaja. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politkom privatnosti i Uslovima korišćenja.

Ministar primio delegaciju NAOS-a

Министар Стефановић примио делегацију НАОС-а


У понедељак 11. августа Министар унутрашњих послова господин Небојша Стефановић, на захтев Асоцијације, примио је нашу делегацију у саставу Мр Зорица Суботић, председница; Душко Илић, генерални секретар и господин Драган Савић, члан управног одбора. На састанку који је трајао непун сат наша делегација је детаљно изложила примедбе на Закон о оружју и муницији који је ресорно Министарство, након јавне расправе, предложило. Посебно је указано на низ нелогичности и пропуста који предложени Закон чине недореченим и непримењивим у пракси. Министар је конструктивно учествовао у разговору и сагласио се са нама да Закон који усвајамо мора бити свеобухватан и примењив.

Ministar

Министру смо предали пропратно писмо и Предлог Закона о оружју и муницији који је сачинила радна група НАОС-а, које можете погледати, а који је репрезент једног савременог европског Закона.

     fles2     fles3     fles4

           Копија дописа министру              МУП-ов нацрт ЗОМ-а            Најновији НАОС-ов Предлог ЗОМ-а

 

 {jcomments on}