^ Nazad na vrh
Serbian English German Russian Spanish

Održana Izborna skupština NAOS-a

Одржана изборна Скупштина НАОС-а

У среду 11.06.2014. године са почетком у 17.30 часова, у сали Клуба спортиста „Партизан" у Београду, ул. Хумска бб, одржана је изборна Скупштина НАОС-а. Скупштини је, као и ранијих година, председавао господин Петар Пантић. Након избора радних тела и верификације Записника са седнице Скупштине одржане 01.03.2013. године, разматран је и након конструктивне дискусије усвојен извештај о раду НАОС-а за 2013. годину са освртом на период 2010-2013. године. Усвојен извештај Надзорног одбора за 2013. годину и финансијски извештај за 2013. годину.

01  02

Пре почетка седнице Скупштине завршен је наш традиционални турнир „Жена на црти". И ове године у оквиру турнира одржано је едукативно предавање о безбедном руковању оружјем а сјајни предавач господин Малиша Марковић је слушатељкама открио и битне тајне стрељачке вештине што је за последицу имало одличне резултате. Даме су гађале малкалибаском пушком, а исто оружје су користили и такмичари у новом турниру под именом „Кад се хоће све се може". Наиме, захваљујући иницијативи нашег дугогодишњег члана Александра Алексића из Тополе, овај турнир је премијерно изведен са четири учесника, а реч је гађању из малокалибарске пушке такмичара са инвалидитетом.

03  04

Пре гласања за чланове Управног одбора дискутовано је о предлогу о измени и допуни Статута Асоцијације, предлози су усвојени уз конструктивне сугестије и допуне чланова Скупштине. Између осталог усвојен је предлог да се Статутом предвиди бирање „почасног председника" и за почасног председника предложен је и изабран Мирослав Лазански, познати новинар и политички коментатор.

06  07

Након избора новог руководства НАОС-а и то: Председника Скупштине, Председника НАОС-а, Почасног председника, 9 чланова Управног одбора, 3 члана Надзорног одбора и Генералног секретара, приступљено је подели медаља, диплома, сертификата и захвалница. Победница турнира „Жена на црти" је госпођа Ана Капелет са резултатом 42/50, а турнира „Кад се хоће све се може" Милорад Сенковић са резултатом 50/50.
Дружење је настављено у пријатној атмосфери уз пригодан коктел и закуску.

08

 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži