^ Nazad na vrh
Serbian English German Russian Spanish

Писмо активног члана НАОС-а

 Писмо активног члана НАОС-а у часопису "Новости КАЛИБАР"

Писмо члана НАОС-а

Прочитајте писмо активног члана НАОС-а које је објављено у часопису "Новости КАЛИБАР" број 202 од 15.08.2013.год. на страни 64 под насловом "Држава на потезу"
(
писмо у изворном облику можете погледати овде)


Очекујемо ваше коментаре...

Komentari  

 
+12 #1 Душко 26-08-2013 18:28
Из овог, као и из неколико предходних текстова, могли смо се уверити да чланови НАОС-а заиста имају изванредне познаваоце оружја и свих прописа који прате и покривају област оружја. Милован је кроз овај текст врло јасно и недвосмислено исказао шта то у држави Србији директно или индиректно погађа законите кориснике и власнике оружја, те да је крајње време да се и држава почне коректно одностити према тим људима и то најпре доношењем и , што је још важније, спровођењем либералнијих прописа о оружју. Ништа блаже али ни строжије него што је то у земљама у окружењу а нарочито као што је у развијеним европским земљама. Сматрам да би велики број корисника или власника оружја са таквим третманом био задовољан. Па као што је уредник часописа "КАЛИБАР" насловио овај текст: ДРЖАВА ЈЕ НА ПОТЕЗУ!
Од чланова НАОС-а, као и од људи који прате наш рад очекујемо још квалитетних коментара чиме ћемо исказати и заинтересованос т да дамо лични допринос решавању питања на ову тему.
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži